Kolhydrater eller electronica? Det är frågan!

Dan före dan…

Det går åt rätt håll! Skönt! Jag mår betydligt bättre än igår. Ingen feberkänsla och inget läbbigt halsont. Jag tror jag är på god väg att återuppstå. Väderleksprognosen lovar uppehållsväder med växlande molnighet och ca 19 grader på lördag dag. Det blir inget toppenväder som förra året, men helt ok! Det låter helt otroligt lagom svenskt. Det blir nog ett lagom lopp i år.

Tyvärr kommer inte gode vännen Torulf till start i år så jag får hitta draghjälp på annat håll. Jag får nu istället spana efter den officielle ”45-minuters mannen”, en därtill särskilt utsedd tempohållare som till skillnad från oss andra i rött ska ha svart och grönt på sig och just siffran ”45” på ryggen. Springer man med honom är man garanterad att gå i mål på 45 minuter. Nåja, jag får vara nöjd om jag hänger på honom till backarna vid Sofia…

Annars är det kolhydrater som gäller nu…

 

Jag äter som en galning, som om det var ett maratonlopp jag skulle springa. Det är festligt att jag tar det här på så stort allvar, eller hur! Mina arbetskamrater är säkert hyfsat trötta på mig vid det här laget så nu brer jag istället ut mig här.

Kulturfestival pågår också i Stockholm just nu och mina gamla electronica-favvisar från Göteborg, Twice a Man, spelar i Kungsan ikväll. Har sett dem tidigare både på 80- och 90-talen och är väldigt förtjust i deras smakfullt suggestiva och mycket vackra musik. Men konserten är utsatt till 22.30 vilket innebär att den med försening troligen inte är klar på denna sida midnatt. Tyvärr är jag nog då så pjoskig att jag inte kan gå. Jag måste ju vara ordentligt utvilad inför loppet!

 Tänk om jag för 20 år sen skulle sett mig själv göra en sådan prioritering! Omdömet skulle utan tvekan varit kategoriskt och stenhårt: ”Tragisk gubbe!”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: