Jakob Hellman gör comeback

Och mer musik med rötter i 80-90-talet blir det eftersom jag idag på morgonen fick följande högintressanta nyheter från TV4:


Tre viktiga klockslag i dag:
07.45 JAKOB HELLMAN gör comeback och framför två låtar från sitt enda och tidlösa album ”Och stora havet”. Albumet som har hyllats som ett av Sveriges bästa album genom tiderna.

07.53 JAKOB HELLMAN framför låten Vara Vänner.

09.22 JAKOB HELLMAN med låten Hon har ett sätt.

Så i skrivande stund är det ännu tid att höra honom framföra ”Hon har ett sätt”… Jag ska själv gå in på TV4 Play och se detta senare idag. 

Ja vi får se vad detta nu egentligen innebär? Jakob Hellman har ju dykt upp ett par gånger av och till de senaste 20 åren, efter sitt fantastiska hejdundrande genombrott med krikerrosade ”…0ch stora havet” 89/90 och den tystnad som sedan följde. Tänker speciellt på Kalas-turnén 1999 som jag själv såg. Han har kommit tillbaka, men sedan snabbt försvunnit igen av olika skäl.

Får anledning att återkomma till ambitionsnivån kring denna comeback när jag vet mer! Hoppas verkligen att det är fråga om en riktig comeback och inte ”bara” just nu idag med ett par gamla godingar i Tv4…

– – –

Moments later…

Ok, nu har vi hört trevliga nyheter om sommarturnén med Reeperbahn, Alphaville och Jakob Hellman… Här är länken till intervjun med en, som vanligt, integritetsfull och inte helt ”glättig” Jakob Hellman. Jakob är fortsatt cool. Respekt!

http://www.tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoId=1.1572032

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: