Samtidigt på Centralbadet i Stockholm…

Min följetong om vårt stockholmska Centralbad(et) fortsätter…

Badet stängde alltså vid midsommartid förra året för renovering. Då kommunicerades också ut att man räknade med att åter öppna igen i oktober i höstas. Så blev det alltså inte. Någon vettig information om statusen för renoveringen gick sedan helt enkelt inte att få från Centralbadet. Tiden gick. Mysteriet tätnade.

Men så hörde en av badets stamkunder av sig med information i frågan, se länkarna till tidigare bloggar i frågan nedan. Han hade varit i kontakt med fastighetens ägare Fabege och fått bättre information. Ett rimligt nytt öppningsdatum verkade vara ca en vecka in i april nu 2011.

Men… Nej… Tyvärr har man inte öppnat ännu. Och fortsatt mejlkontakt med stamkunden i fråga tyder på kommande rejäla prishöjningar och tyvärr också att man inte står fast vid tidigare utfästelser om att gamla klippkort ska få fortsätta gälla. Jag tycker det låter både onödigt och trist.

Det verkar helt naturligt att någon form av prishöjning sker efter en så omfattande renovering som jag förstått att detta är. Att man däremot sviker sina gamla stamkunder genom att inte stå fast vid tidigare löften… Nej, det är helt enkelt inte ok. Det verkar också väldigt onödigt och kontraproduktivt att behandla sina trognaste kunder på det sättet. Jag hoppas att de tänker om!

Tidigare inlägg kring Centralbadets långa avstängning:
https://japetus.wordpress.com/2011/02/14/mysteriet-pa-centralbadet/

https://japetus.wordpress.com/2011/03/04/centralbadet-mysteriet-narmar-sig-en-losning/

Andra äldre bloggar om Centralbadet:
https://japetus.wordpress.com/2008/03/26/det-ryska-skagget/

https://japetus.wordpress.com/2010/01/24/med-speedogoggles-i-bassangen/

https://japetus.wordpress.com/2009/03/03/triumfens-ogonblick/

Annonser

Ett svar to “Samtidigt på Centralbadet i Stockholm…”

  1. Nu hade jag bestämt mig igen. mysdag på Centralbadet med en väninna imorgon… men nu har man helt enkelt fått någon form av tekniskt problem heter det.

    Är det någon som har koll, ser det väldigt ofärdigt ut eller är det någon form av risig ekonomi eller rasande byggnad som inträffat. Man börjar lätt lacka ur…

    Är det någon som har något varmt tips gärna med mycket ånga, rent och fint, trevligt och inte överbefolkat och trångt tips till några bastustinna väninnor?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: