Erfarenheter från nya Centralbadet

Så har jag tränat på Centralbadet i en månad. Det finns en del erfarenheter och reflektioner att göra.

Badet har som jag tidigare nämnt verkligen blivit väldigt fräscht och det är förstås mycket uppskattat. Man kan också säga att det var välbehövligt för det hade börjat chansera en aning innan denna renovering.

Tyvärr är det också en hel del saker som blivit sämre. Badet har ett ibland svårbegripligt sätt att hantera gamla kunder. Synd, med tanke på att det oftast är mycket lättare att behålla gamla kunder än att skaffa nya. Bemötandet i receptionen lämnar också en del övrigt att önska mellan varven, men det varierar förstås helt beroende på vem som råkar stå där. Det kan bli trevligt. Det kan bli neutralt. Det kan också tyvärr bli närmast avsnoppande där kunden snabbt får förstå att han har fel i sina vänligt framförda önskemål.

Beslutet att helt utestänga årskortsgäster/stamkunder på lördagar är dock den värsta försämringen. Helt obegripligt. Tidigare var det att man inte fick komma in efter 15.00. Men då var det ändå inte särskilt trevligt där eftersom svensexorna då helt tagit över och trivsamheten var begränsad.

Att fruktvattnet och eukaplyptos-oljan försvunnit är tråkigt i sammanhanget, men naturligtvis inte avgörande. Att helt stänga ute personer som betalt för att få tillgång till lokalerna på årsbasis är helt oförsvarligt. Vi som i många år brukat träna där på lördagförmiddagarna är naturligtvis våldsamt besvikna. Öppettider har kortats bit för bit på kvällarn och mornar. Och nu även detta. Varför?

Försöken att få kontakt med ansvariga personer via mejl har inte lyckats. De svarar helt enkelt inte trots påminnelser. Oproffsigt och svårförståeligt. Man kan ju svara nej på ett professionellt sätt hellre än att bara strunta i kunderna.

Fram till denna vecka har det också varit oroväckande litet folk. Ändå stänger man ute stamkunderna på lördagar? Hur tänker de? Jag vet inte för de svarar inte på frågor.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: